E-mail:
Пароль:
    Забыл пароль | Регистрация
Главная » 2013 » Ianuarie » 13 » Meci SENZATIONAL pe Old Trafford!
22:55
Meci SENZATIONAL pe Old Trafford!

Final de meci! United castiga in fata celor de la Liverpool, cu mari emotii, mai ales in finalul partidei, cand cormoranii au ratat egalarea.


 Meci SENZATIONAL pe Old Trafford! Manchester United 2 - 1 Liverpool! Duelul celor mai tari atacanti din Premier League a fost castigat de Van Persie!
Multumim pentru vot!
Care e mai bun?
  • Total voturi: 2904
  • Robin Van Persie
    2264 voturi(77.96%)
  • Luis Suarez
    640 voturi(22.04%)

Min 90: Van Persie, alta mare ocazie de gol! Portarul retine greu sutul din cativa metri!

Min 56: GOOL Liverpool! Sturridge reduce din diferenta din apropiere, dupa ce sutul lui Gerrard a fost respins greu de De Gea!

Min 54: GOOL United! Patrice Evra trimite cu capul, din 7 metri, lateral dreapta, dupa o centrare perfecta din lovitura libera a lui Van Persie! 2-0!

Min 45.
 Reina se accidenteaza dupa ce Van Persie incearca sa-i dea gol cu calcaiul! Faza senzationala reusita de Rafael si Van Persie!

Min 40. Celverly suteaza din 16 metri, lateral stanga, putin peste!

Min. 18. GOOL United! VAN PERSIE! Evra a centrat din stanga, apoi Van Persie a inscris de pe linia careului mic, cu latul! 1-0 pentru United, la primul sut al lui Van Persie!

Iata echipele de start:
Manchester United
1 De Gea 5 R. Ferdinand 15 N. Vidić 3 P. Evra 2 Rafael 16 M. Carrick 18 A. Young 23 T. Cleverley 20 R. van Persie 26 S. Kagawa 19 D. Welbeck

FC Liverpool
25 Pepe Reina 2 G. Johnson 5 D. Agger 37 M. Škrtel 47 A. Wisdom 19 S. Downing 8 S. Gerrard 21 Lucas Leiva 24 J. Allen 31 R. Sterling 7 L. Suárez


Derby-ul Angliei este astazi pe Old Trafford. Meciul dintre cele mai mari rivale din Premier League inseamna si meciul golgeterilor Robin Van Persie si Luis Suarez. Cei doi au dominat categoric in acest sezon, fiind mai mereu pe prima pagina.

Robin van Persie are 16 goluri in actualul sezon, fiind pe primul loc in topul marcatorilor. Fara Van Persie, Manchester United ar fi fost pe locul 11! Pana si Roberto Mancini a spus ca transferul din vara trecuta al lui Van Persie de la Arsenal la Man United a inclinat lupta la titlu in favoarea "diavolilor". In toate competitiile, Van Persie are 20 de goluri. Fata de Suarez, Van Persie are un avantaj important - joaca in cel mai puternic atac din Premier League, unul care a inscris 54 de goluri in 21 de etape!

Luis Suarez, cel care a marcat 15 goluri in acest sezon de Premier League, a dus-o aproape de unul singur pe Liverpool in prima parte a clasamentului! Fara el, Liverpool era pe locul 16! "Cormoranii" au doar 34 de goluri in acest sezon, urmatorul golgeter al echipei fiind capitanul Steven Gerrard, cel care a marcat de 15 ori. 

Care dintre cei doi este mai bun? Fiecare are punctele lui forte - daca Van Persie este un atacant de careu care nu are nevoie de foarte multe ocazii pentru a inscrie, Luis Suarez isi creaza multe oportunitati, ratand insa destul de mult. "Sunt multi atacanti buni insa Luis a fost incredibil in acest sezon. Lucru bun la el este ca nu are nevoie de altcineva sa-l ajute sa-si creeze ocazii pentru ca si le creaza singur. Asta il face special" spune despre el colegul sau, Lucas Leiva.

Iata toate cifrele celor doi:

Citeste despre: Robin van PersieLiverpoolLuis SuarezManchester United

Просмотров: 572 | Добавил: Dragalin_Gheorghe | Рейтинг: 0.0/0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]