E-mail:
Пароль:
    Забыл пароль | Регистрация
Главная » 2013 » Ianuarie » 10 » Transfers Market !!! newww
14:03
Transfers Market !!! newww

Rivaldo va juca in Brazilia Tottenham vrea sa-l ia acum pe Holtby | Di Baggio poate antrena in Italia


 TRANSFER MARKET: Manchester United il ia pe noul Michu de la Madrid! Lampard s-a decis! La ce echipa va pleca din vara:

A reinceput nebunia pe piata transferurilor! Echipele au la dispozitie mai putin de o luna pentru a-si intari loturile. Stam cu ochii pe toate publicatiile de sport din Europa, si vorbim aici, la Transfer Market despre cine si unde se duce. Eu sunt Ion Alexandru, si in fiecare zi va dau ultimele informatii legate de piata transferurilor. Daca aveti vreun pont, sau ati vazut o stire, lasati-o la comentarii si o urcam in articol. Simtiti-va ca acasa :)

► Lampard si-a trimis impresarul in Italia pentru un contract incepand din aceasta vara. Va intreb pe voi daca ghiciti echipa! "Iubesc orasul Firenze. Mi-ar placea o experienta la Fiorentina" le-a spus Lampard unor apropiati. 

► Brescia i-a facut o oferta lui Roberto Baggio. Patronul Corioni este gata sa-i ofere postul de antrenor. 

► Succesul extraordinar al transferului facut de Swansea cu Michu aduce o noua mutare pe bani multi pentru a 4-a echipa a Madridului. Manchester United este gata sa dea 6 milioane de euro pentru golgeterul lui Rayo Vallecano, Leo Baptistao! 

► Aparitie surpriza a lui Anelka in cantonamentul lui PSG! Fostul star al lui Chelsea s-a antrenat cu echipa la care a crescut si pentru care a jucat in 2 randuri, presa din franta speculand deja o eventuala revenire a acestuia la PSG!

► Pirlo il cheama pe Lampard la Juventus: "Nu imi vine sa cred ca Chelsea il lasa sa plece! Este unul dintre cei mai buni mijlocasi din lume, il astept la Juventus cu bratele deschise!"

► Brazilianul Rivaldo va juca la Sao Caetano! Fostul jucator de la Barcelona si AC Milan care a mai evoluat in Uzbekistan si Angola va bifa al 15 club din cariera. Rivaldo jucase ultima data la Kabuscorp din Angola, echipa de care s-a despartit in noiembrie.

► Manchester United se gandeste sa il lase pe Danny Welbeck la Reading - ocupanta penultimului loc in Premier League il vrea pe atacantul de 22 de ani care reprezinta a 4-a optiune la United dupa venirea lui Robin Van Persie, Rooney si Chicharito jucand mai mult decat internationalul englez.

Raspunsul celor de la United a fost incurajator iar imprumutul pana la finalul sezonului ar putea rezolvat saptamana aceasta

► Atacantul rus care juca la Sporting Lisabona din 2007 a semnat un contract cu FC Porto! In loc lui! La schimb cei de la Sporting l-au primit pe Miguel Lopes

► Inca o veste de la Liverpool - tanarul de doar 19 ani, Andre Wisdom a semnat un nou contract pe 4 ani si jumatate cu echipa de pe Anfield. Fundasul e prima optiune pentru Brendan Rodgers in acest moment la postul de fundas dreapta dupa accidentarea lui Jose Enrique care a fortat reprofilarea lui Glen Johnson.

► In ciuda faptului ca Manchester City este cea care a inceput asaltul la Edinson Cavani, cei de la Sky Sports dezvaluie ca PSG este acum marea favorita sa-l aduca - francezii au o cota de 2/1! In schimb, City are o cota mai slaba, de 9/1.

► David Beckham a primit o oferta de 25 milioane de euro pe 2 ani din Qatar! De asemenea, ar putea sa urmeze si o oferta pentru a fi ambasadorul CM din 2022 care va fi organizat de Qatar, scriu cei de la The Sun.

Cei de la Sky Sports scriu ca David Beckham are nu mai putin de 11 oferte pe care le ia in considerare!

► Nemtii de la Bild anunta ca Arsenal e interesata de atacantul celor de la Mainz, Adam Szalai.Jucatorul de 25 de ani a marcat 9 goluri in acest sezon si mai este dorit de Borussia Dortmund si Wolfsburg. 

Managerul lui Mainz, Christian Heidel, a spus insa ca jucatorul nu e de vanzare decat "daca vine cineva la noi cu 20 de milioane de euro". 

Arsenal il are ca atacant central doar pe Olivier Giroud si l-a dorit si pe David Villa - atacantul Barcei nu este insa lasat sa plece.

► Guillaume Hoarau a plecat de la PSG. Internationalul francez care a mai fost dorit de Everton si Sunderland a ales sa mearga in China la Dalian Aerbin.

► Liverpool e la un pas de o intelegere cu Blackpool, pentru Tom Ince. Mijlocasul de banda costa cam 7 milioane de lire sterline, iar Liverpool a negociat pentru o suma cu un milion mai mica. Ince are 20 de ani si este una dintre sperantele Angliei pentru viitoarea echipa nationala. El este un titular de baza la U21. Swansea era si ea 'pe fir' pentru acest jucator, insa s-a speriat de pretul initial si a renuntat la negocieri.

► Cadu va avea un adversar foarte dificil in dubla din Europa League contra lui Inter! Pe langa Palacio, Diego Milito, Cassano sau Tommaso Rocchi, Cadu poate sa dea si de Edin Dzeko! Daily Mail scrie astazi ca Inter vrea sa-l transfere pe atacantul de 25 de milioane de lire!

Jucatorul bosniac este pe o lista scurta a celor de la Inter alaturi de Loic Remy de la Marseille si de Leandro Damiao de la Internacional. Transferul lui Dzeko la Inter depinde de cel al lui Edinson Cavani - atacantul uruguayan al lui Napoli este dorit de Man City insa Napoli a refuzat deja o oferta de 55 de milioane de euro.

► Ferguson vrea sa-l transforme pe Ashley Cole in cel mai mare tradator din fotbal! Fostul jucator crescut de Arsenal care e la Chelsea din 2006 ar putea sa ajunga pe Old Trafford! 

The Sun scrie ca Alex Ferguson a pus ochii atat pe Ashley Cole, cat si pe Frank Lampard, jucatori care vor ramane liberi in vara. Oferta lui Manchester United pentru cei doi vetereni e clar - contracte pe 12 luni cu posibilitate de prelungire.

► Wesley Sneijder are sanse minime sa ma ramana la Inter. Jucatorul e dorit de mai multe echipe din Premier League, dar si de PSG si Anji. Olandezul ar putea sa ajunga insa la Galatasaray!

In ciuda faptul ca agentul jucatorului le-a spus celor de la BBC ca nu stie despre interesul turcilor, Galata a anuntat pe site-ul oficial: "Am inceput negocierile cu FC Internazionale pentru transferul lui Wesley Sneijder. Publicul va fi informat despre desfasurarea negocierilor"

Inter joaca impotriva CFR-ului in Europa League.

► David Villa ramane la Barcelona! Anuntul a fost facut de presedintele catalanilor, Sandro Rosell: "Scot total din orice ecuatie transferul lui David Villa in timpul perioadei de mercato din iarna" le-a spus Rosell celor de la RAC.

"E al nostru si avem nevoie de el" a intarit Rosell. Arsenal il dorea foarte mult pe atacantul spaniol dupa ce l-au trimis pe Chamakh la West Ham sub forma de imprumut.

► Informatie noua de la Chelsea! Abramovici i-a cautat inlocuitor lui Lampard si s-a hotarat - Marouane Fellaini (25 de ani), de la Everton. Afacerea s-a facut deja, iar din vara belgianul va juca la Chelsea. Inca nu se stie suma de transfer, dar englezii spun ca mutarea se va face pentru 20-24 milioane de euro.

► Tottenham e una dintre cele mai active echipe in aceasta perioada - dupa ce l-au adus deja pe Lewis Holtby de la Schalke, acum vor sa puna mana si pe Joao Moutinho de la FC Porto! Portughezii de la A Bola scriu insa ca Spurs nu a trimis inca o oferta oficiala pentru jucatorul pe care au fost aproape sa-l ia si in vara

► Revenim cu Edinson Cavani - Napoli a refuzat deja o oferta de 55 de milioane de euro in schimbul atacantului uruguayan. Aurelio De Laurentiis a dezvaluit ca l-ar vrea pe Balotelli! Presedintele lui Napoli ar vrea insa sa incaseze de la Man City 100 de milioane de euro plus atacantul italian in schimbul lui Cavani. Lucru imposibil insa pentru ca atacantul de 25 de ani a semnat in vara un nou contract iar clauza de reziliere este de "doar" 63 de milioane de euro (51 de milioane de lire)

► Inter Milan vrea sa scape in aceasta iarna de brazilianul Philippe Coutinho, dezvaluie Corrierre dello Sport. Brazilianul este dorit in Premier League de Aston Villa si Southampton. 10 milioane de euro ar putea incasa adversara CFR-ului in Europa League pentru Coutinho

► Unul dintre cei mai curtati pusti in aceasta iarna este Mauro Icardi de la Sampdoria. Gazzetta dello Sport scrie ca Tottenham, Inter, Fiorentina si Monaco sunt interesate de 19 ani care a reusit o dubla in victoria Sampdoriei in fata lui Juventus

► Ziua de Cluj scrie ca Cfr Cluj este interesata sa-l readuca sub forma de imprumut pe Renan Garcia, jucatorul brazilian care a mai evoluat la actuala campioana Romaniei in sezonul 2011-2012.

Renan nu a reusit sa se impuna la Sampdoria si mai este dorit de Livorno si Genoa.

► Manchester United a renuntat definitiv la pustiul Robbie Brady - acesta a facut vizita medicala la Hull City, echipa pentru care urmeaza sa semneze. Suma de transfer este de 2 milioane de lire sterline pentru internationalul irlandez

 Newcastle si Queens Park Rangers se bat pentru doi jucatori - Loic Remy de la Marseille si M'Villa de la Rennes se afla pe listele celor doua echipe.

► Silvio Berlusconi e probabil singurul presedinte de club care isi permite sa-l refuze pe Edinson Cavani! Seful lui AC Milan a spus pentru RTL radio ca nu e interesat de atacantul uruguayan: "Cavani e un jucator grozav care o poate conduce pe Napoli, echipa la care e protagonist, insa intre el si El Shaarawy, mereu il voi alege pe El Shaarawy!" a spus Berlusconi.

► Chelsea si Manchester City il doresc pe Isco! Mijlocasul celor de la Malaga, cel care a castigat premiul "Golden Boy" acordat celui mai bun tanar jucator din Europa este pe lista lui Roberto Mancini, dar si pe cea a lui Rafa Benitez.

Cei de la Malaga incearca sa-l convinga pe jucator sa semneze o prelungire a contractului pentru a obtine mai multi bani in schimbul lui - 20 de milioane de euro ar urma sa fie suma de transfer.

Tot de la Chelsea mai vine o veste care ii va intrista pe fani - agentul lui Lampard a anuntat oficial ca acesta va pleca in vara cand ii va expira contractul cu campioana Europei: "Oficialii clubului i-au spus in Japonia cand au fost la CM al cluburilor ca nu ii va fi oferit un nou contract"

 Chelsea nu se opreste - l-au adus deja pe Demba Ba insa mai vor un magician la mijlocul terenului. Englezii de la Sky Sports anunta ca Chelsea a ajuns la un acord cu Metalist Harkov pentru brazilianul Taison! Jucatorul care a impresionat in acest sezon este dorit si de o alta echipa din Premier League.

CLICK AICI PENTRU VIDEO 
Taison a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri in acest sezon de Europa League

► Tottenham incearca sa-l aduca pe Lewis Holtby inca din ianuarie! Jucatorul lui Schalke a semnat deja cu Spurs, contract care incepe din vara cand Holtby devine liber de contract. Cei de la Tottenham vor sa-l ia insa inca din aceasta iarna si ofera 2 milioane de lire pentru jucatorul de 22 de ani.

► Liverpool l-a adus deja pe Daniel Sturridge in aceasta iarna insa mai vor sa aduca doi jucatori - fost junior la Liverpool, Thomas Ince e dorit inapoi pe Anfield. De asemenea, Gameiro de la PSG e dorit sub forma de imprumut.

Citeste despre: transfer marketChelseaRoman Abramovici

Просмотров: 506 | Добавил: Dragalin_Gheorghe | Рейтинг: 0.0/0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]