E-mail:
Пароль:
    Забыл пароль | Регистрация
Главная » 2013 » Ianuarie » 11 » Echipa care in 2005 il putea transfera pe Messi...
13:27
Echipa care in 2005 il putea transfera pe Messi...

Messi este cel mai tare jucator al momentului si imposibil de transferat. Au fost insa echipe care l-ar fi putu lua, insa l-au ratat iar acum, oamenii care au fost atat de aproape de comoara traiesc cu un regret imens.

Echipa care in 2005 il putea transfera pe Messi: "Laporta mi l-a propus si am fost de acord" De ce a picat transferul:

Rob Westerhof este fostul presedinte al celor de la PSV, care isi aduce aminte ca in 2005 l-ar fi putut transfera pe Messi. Argentinianul debutase oficial la Barcelona de un an, insa nu avea pasaport de Spania, iar catalanii se gandeau sa-i gaseasca nu unul, ci trei inlocuitori. 

"Vorbim despre vara anului 2005. Aveam o relatie destul de buna cu Barcelona si cu presedintele Juan Laporta, care m-a aborat in timpul intalnirii G14", isi aminteste Westerhof.

"Mi-a spus ca are un jucator de mare perspectiva pe care il cheama Messi pe care voia sa mi-l dea imprumut, pentru ca regulile din Spania nu ii permiteau sa joace"

"PSV avea o reputatie buna in acea vreme. Guus Hiddink era antrenorul nostru si castigasem titlul, iar in Liga ajunsesem pana in semifinale. Eram foarte entuziasmati de acest transfer. Intr-o zi, Laporta m-a sunat si mi-a spus ca stafful Barcelonei nu a fost de acord", povesteste fostul presedinte al lui PSV.

Просмотров: 1114 | Добавил: Dragalin_Gheorghe | Рейтинг: 0.0/0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]