E-mail:
Пароль:
    Забыл пароль | Регистрация
Главная » 2013 » Ianuarie » 9 » Propunerea SECOLULUI! Messi si Ronaldo, colegi de echipa
12:00
Propunerea SECOLULUI! Messi si Ronaldo, colegi de echipa

Englezii sunt furiosi dupa echipa FIFA 2012 din care fac parte doar jucatori din Spania si cer sa se joace un meci cu selectionata Premier League.

Propunerea SECOLULUI! Messi si Ronaldo, colegi de echipa vs cei mai tari jucatori din Premier League! Cine are castiga meciul asta?

Suprematia spaniolilor nu le pica bine englezilor, care considera Premier League cel mai bun campionat din lume. Doar ca niciun jucator din prima liga engleza nu a prins primul 11 FIFA din 2012 din care au facut parte doar jucatori de la Real Madrid, Barcelona si Falcao de la Atletico. 


Daily Mail propune un meci anual intre selectionata Primera si Premier League in care sa se stabileasca cel mai bun campionat din lume. 


O eventuala selectionata Premier League ar putea arata asa: Hart (Man City); Zabaleta (Man City), Kompany (Man City), Vertonghen (Spurs), Baines (Everton); Silva (Man City), Fellaini (Everton), Toure (Man City), Bale (Spurs); Aguero (Man City), Van Persie (Man United).

Primul 11 FIFA (doar jucatori din Primera): Casillas, Dani Alves, Pique, Sergio Ramos, Marcelo, Xavi, Xabi Alonso, Iniesta, Ronaldo, Messi, Falcao

Просмотров: 401 | Добавил: Dragalin_Gheorghe | Рейтинг: 0.0/0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]