E-mail:
Пароль:
    Забыл пароль | Регистрация
Главная » 2013 » Ianuarie » 31 » Real Madrid 1-1 Barcelona | Nebunia abia acum incepe.
15:59
Real Madrid 1-1 Barcelona | Nebunia abia acum incepe.

Real Madrid 1-1 Barcelona | Nebunia abia acum incepe.

Mega scandal dupa Real 1-1 Barca: RASISM, brichete si suzete! Fotbalistii Barcei au innebunit de nervi pe Bernabeu! FIFA poate lua decizia care aprinde razboiul:

Parca devine o obisnuita ca dupa fiecare El Clasico sa vorbim despre cate un astfel de scandal in care sunt implicati fanii, meciul de aseara oferindu-ne inca un moment ce acest gen.

Suporterii Realului si-au dat din nou in petec aseara, la remiza 1-1 de pe Bernabeu, si sunt facuti praf de catre jurnalistii de la Sport.es, care spun ca s-a mers deja prea departe.

Principala nemultumire a catalanilor, atat a jurnalistilor, cat si a jucatorilor Barcei este legata de lipsa de reactie a oficialilor partidei la scandarile rasiste care s-au auzit pe tot parcursul meciului, Dani Alves plangandu-se chiar pe o retea de socializare de 'tratamentul' primit si spunand ca s-a obisnuit deja sa fie injurat: "Mare pacat din cauza rasismului prezent in unele locuri, dar eu sunt fericit asa cum sunt eu.", a scris acesta.

Alves nu a fost insa singurul care a intrat 'in gura' ultrasilor de pe Bernabeu, Pique devenind si el una dintre tintele preferate, mai ales dupa ce in repriza a doua l-a impiedicat pe Diego Lopez sa repuna rapid o minge. Fanii au reactionat extrem de violent la adresa catalanului si au inceput sa arunce in el cu tot ce le-a picat in mana, inclusiv cu o bricheta care a fost foarte aproape sa il loveasca.

Pique a sesizat imediat oficialii partidei, iar sanctiunile ar putea fi extrem de dure pentru madrileni, desi in Spania nu se pune problema suspendarii terenului.

Acestia pot avea insa de suferit in cazul scandarilor la adresa fundasului brazilian al Barcei, FIFA fiind extrem de stricta in acest gen de cazuri. Ba chiar mai mult, Sepp Blatter, seful Federatiei Internationale a spus in urma cu cateva zile ca echipele gasite vinovate de acest gen de intamplari ar trebui chiar DESCALIFICATE din competitia in care joaca.

Просмотров: 561 | Добавил: Dragalin_Gheorghe | Рейтинг: 0.0/0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]